Verzenden & retourneren

  • Levering volgende dag, mits voor 17 uur ‘s middags besteld (op werkdagen)
  • Pakketen post  met Post NL Track & Trace á € 6,50- voor NL
  • Bezorgen België en andere EU staten á € 9,95
  • Gratis verzending vanaf € 50,- binnen Nederland & België
  • Altijd Track & Trace.

We verzenden de door jou bestelde producten naar het door jou opgegeven adres met een Track & Trace code. We gebruiken voor de opvulling van de pakketjes hergebruikte en gerecyclede opvulmaterialen.

Verzending

  • Bestellingen gedaan op werkdagen voor 17.00 uur worden de volgende werkdag geleverd.
  • Volg je pakket op http://www.postnl.nl/

Retourneren

Je kunt het product zonder opgave van redenen binnen 14 dagen na de ontvangst van het product retourneren, maar omdat het gaat om hygiënische producten zijn hieraan wel strikte regels verbonden.

Daarom kunnen alleen absoluut ongebruikte, ongeopende en onbeschadigde producten worden geretourneerd. Bij binnenkomst worden de producten door ons zeer grondig gecontroleerd.
Indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of geopend, of dat het product door schuld van de klant is beschadigd, behouden wij ons het recht voor om een geretourneerd product te weigeren en in dat geval wordt het aankoopbedrag niet uitgekeerd.

Het product dient in de originele verpakking en met een track & trace code te worden verzonden die per email aan ons doorgeeft, zodat wij de verzending ervan kunnen volgen. Indien het pakketje niet bij ons arriveert, kunnen wij de retourprocedure niet voortzetten.

Zodra wij het product in ongeschonden staat hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag zoals vermeld op de factuur binnen 14 dagen naar een door jou op te geven rekeningnummer overschrijven.
Indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt, geopend of dat het product door schuld van de klant is beschadigd, behouden wij ons het recht voor een geretourneerd product te weigeren.

Let op: Eventuele achterafbetalingen komen in het geval van een retourzending niet te vervallen. Deze dienen op de gebruikelijke wijze aan Bio4Women te worden voldaan.

Als je een product wilt retourneren, neem dan contact op via info@bio4women.com of via het contactformulier. Je ontvangt dan verdere instructies over hoe je het product het beste naar ons kunt retourneren.