Nadat u uw gewenste aankopen heeft geselecteerd komt u via een SSL beveiligde verbinding in ons betaalscherm. Zo’n SSL beveiligde verbinding betekent dat uw gegevens veilig verstuurd worden over het Internet.

  • Ga naar de winkelwagen
  • Klik vervolgens op doorgaan naar afrekenen
  • Nu kun je als je al een bestaande klant bent inloggen via jouw eigen account of je kunt direct jouw verzendgegevens gereed maken via het formulier op deze pagina.
  • Kies de gewenste betaalmethode: iDeal (NL), Mister Cash (BE), SofortBanking (DE), PayPal, Bankoverschrijving. Allen betaalmethoden worden hieronder nader uitgewerkt.
  • Vervolgens wordt je doorgeschakeld naar de gewenste manier van betalen.

Na de betaling ontvang je een bevestigingsmail met de bestelling en verzendgegevens. De status van de bestelling kun je, als je een eigen account hebt aangemaakt, volgen. Wanneer de bestelling verzonden is via PostNL, ontvang je een Track&Trace code, zodat je de bestelling kunt blijven volgen. (Voor internationale bestellingen wordt er alleen een Track&Trace toegestuurd als je voor deze optie heeft gekozen).

U ontvangt altijd per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Ideal

Hiermee rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.

SOFORT Banking

Een SOFORT Banking betaling is in feite een bankoverboeking, zoals die normaal ook via internetbankieren gemaakt wordt. Het voordeel aan SOFORT Banking is dat het overkoepelend werkt voor meerdere beschikbare landen. Dit betekent dat een gebruiker kan selecteren uit welk land hij of zij komt en dan de betaling kan voltrekken, los van internationale problemen. Na bevestiging van je bestelling kom je automatisch in de beschermde omgeving van SOFORTBanking. Nadat je betaalt hebt keer je terug naar de website Bio4Men en krijg je via mail een bevestiging van zowel de betaling als de bestelling. SOFORTBanking is gratis voor al klanten.

Mister Cash

Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Bovendien is een betaling via Mister Cash een gegarandeerde betaling voor de webwinkelier.

Paypal

PayPal is een online betalingssysteem. Hiermee kun je op een veilige manier betalingen verrichten online. Je moet een account hebben bij PayPal waar je een rekening of creditcard aan kunt koppelen. PayPal heeft daarnaast als voordeel dat je met je e-mailadres en wachtwoord betalingen kunt doen, het gaat dus snel en makkelijk. Na bevestiging van de bestelling kom je automatisch in de beveiligde omgeving van PayPal en kan je de betaling voltooien. Nadat je betaalt hebt keer je terug naar Bio4Men en krijg je via mail een bevestiging van zowel de betaling als de bestelling.

Betalen via Bankoverschrijving

Betalen via overschrijving gaat via je eigen bank. Je plaatst via de normale weg een bestelling bij ons maar zorgt dat het bedrag achteraf naar onze rekening wordt overgeboekt. Hierdoor wordt de bestelling wel pas verzonden op het moment dat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. De bijschrijving kan 1-3 werkdagen duren. Vermeld bij de overboeking je bestelnummer(#xxxx) en achternaam.